Array ( [0] => Array ( [Id] => 8176 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine [aciklama] =>

Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına yatay geçiş  kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 27-28-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında, ilçe Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları ise ilgili Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarınca    yapılacaktır.  Asil yerleşenlerden kayıt yaptırmayan olduğu takdirde  yedekler ilan edilerek  kayıtları  1 Eylül 2014 tarihinde yapılacaktır.  Yedeklerden de  kayıt  yaptırmayan olduğu takdirde  ilan edilerek kayıt yapmaya devam edilecektir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıda yazılı belgelerle  şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER:

1. Nüfus cüzdan sureti

2. Vesikalık fotoğraf (6 adet)

3. İkinci eğitim öğrencileri için öğrenim gideri makbuzu

4. ÖSYM sınav sonuç belgesinin onaylı örneği (ÖSYM sistem çıktısı da kabul edilir)

(Öğrencilerin yatay geçiş başvuru evrakları ilgili Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarından Öğrenci İşleri Dairesine gelmesi gerekmektedir)

[btarih] => 2014-08-25 [starih] => 2014-08-31 [birim] => rektörlük [turu] => 6 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 11540 [dil] => tr [sayac] => 26 [onay] => 1 ) )