Boş Lojman Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 30.09.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 09.10.2020

Üniversitemiz lojmanlarından 114 metrekarelik B blok 3 Numara, B blok 5 Numara ve O blok 3 numaralı daireler boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden (657 sayılı Kanun'a tabi tüm personel ile sürekli işçiler dahil) söz konusu lojmanlar için talepte bulunmak isteyenlerin 9 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Not 1: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli" doldurmaları ve Personel Daire Başkanlığından ya da E-Devlet’ten alacakları "hizmet cetveli" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR