İlahiyat Fakültesi Arapça Muafiyet Sınavı

Duyuru Başlama Tarihi : 29.09.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 08.10.2020

 

İLAHİYAT FAKÜLTESİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK SINIFLARI

ARAPÇA MUAFİYET SINAVI DUYURUSU

 

1 - 07 Ekim 2020 Çarşamba günü yapılacak olan Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavına hazırlık sınıfında olan tüm öğrencilerimiz tanımlanmış olup ÖĞRENCİLERİMİZ  HERHANGİ BİR BAŞVURU YAPMADAN GİREBİLECEKLERDİR. Sınav günü sınava girebilmek için https://kampus.cumhuriyet.edu.tr/ linkine giriş yapılmalıdır. Sınav sistemine öğrenci numaranız ve T. C. Kimlik Numaranızın ilk beş hanesi ile girebilirsiniz. Sisteme girildiğinde “Muafiyet Sınavı” menüsü seçilerek tanımlı olan sınava katılabilirsiniz.

 

2 - Öğrenci numarasını bilmeyen öğrencilerimiz https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx linkinden verilen talimatlara göre öğrenci numaralarını öğrenebilirler.

 

3 - Muafiyet sınavı 50 soru ve 60 dakika olarak tanımlanmıştır. Sınav sırasında öğrenciler bir soruyu cevapladıktan sonra diğer soruya geçtiklerinde tekrar geriye dönemeyeceklerdir. Bu konuda dikkatli olunması gerekmektedir.

 

4 - Online yapılan sınavdan 60 ve üzeri alan öğrenciler 08 Ekim 2020 Perşembe günü Zoom üzerinden mülakata alınacaklardır. (Gerekli bilgiler daha sonra verilecektir.) Yapılan mülakatta da 60 ve üzeri alan öğrenciler Muafiyet Sınavında başarılı sayılacaklardır.

 

5- Mülakata katılabilmek için bilgisayarınızda Zoom Programının ( https://zoom.us/ ) kurulmuş olması gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR