Boş Lojman Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 14.07.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 23.07.2020

Üniversitemiz lojmanlarından aşağıda belirtilen daireler boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden (657 sayılı Kanun'a tabi tüm personel ile sürekli işçiler dahil) söz konusu lojmanlar için talepte bulunmak isteyenlerin 23 Temmuz 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

114 Metrekarelik Lojmanlar

147 Metrekarelik Lojmanlar

A Blok 1 Numara

D Blok 9 Numara

B Blok 3 Numara

F Blok 1 Numara

B Blok 9 Numara

F Blok 2 Numara

L Blok 14 Numara

G Blok 2 Numara

N Blok 3 Numara

G Blok 10 Numara

Not: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan veya daha önce lojmana başvurmamış olan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen “Puanlama Cetvelini” doldurmaları ve e-devlet üzerinden temin edebilecekleri “hizmet cetveli” ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR