Konut Tahsis Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 11.03.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 20.03.2020

Üniversitemiz lojmanlarından aşağıda belirtilen daireler boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden söz konusu lojmanlar için talepte bulunmak isteyenlerin (Sürekli işçi kadrosundaki personel dahil) 20 Mart 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Rektörlük Yazı İşleri Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

114 m2’lik Lojmanlar 147 m2’lik Lojmanlar
A Blok 1 Numara D Blok 2 Numara
B Blok 9 Numara D Blok 4 Numara
C Blok 7 Numara E Blok 10 Numara
  F Blok 1 Numara
  G Blok 2 Numara

Not 1: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli" doldurmaları ve Personel Daire Başkanlığından ya da E-Devlet’ten alacakları "hizmet cetveli" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

Not 2: Lojman talep eden personelin dilekçelerini vermeden önce G blok bodrum katta bulunan Lojman İdari Amirliğine giderek lojmanlar hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR