Konut Tahsis Duyurusu

Duyuru Başlama Tarihi : 24.02.2020 - Duyuru Bitiş Tarihi : 05.03.2020

Üniversitemiz lojmanlarından aşağıda belirtilen daireler boşalmış olup halihazırda Üniversitemiz lojmanlarında oturmayan Üniversitemiz akademik ve idari personelinden söz konusu lojmanlar için talepte bulunmak isteyenlerin (Sürekli işçi kadrosundaki personel dahil) 5 Mart 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar Rektörlük Yazı İşleri Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

114 m2’lik Lojmanlar                                              147 m2’lik Lojmanlar

A Blok 1 Numara                                                        E Blok 10 Numara

A Blok 3 Numara                                                        F Blok 1 Numara

B Blok 9 Numara                                                        G Blok 2 Numara

C Blok 7 Numara                                                        G Blok 3 Numara

M Blok 2 Numara                                                        İ Blok 3 Numara

N Blok 1 Numara

Not 1: Lojman Puan Çizelgesinde ismi bulunmayan akademik ve idari personelin başvuru yapmak istemesi halinde yazımız ekinde gönderilen "5 Sayılı Cetveli" doldurmaları ve Personel Daire Başkanlığından ya da E-Devlet’ten alacakları "hizmet cetveli" ile birlikte lojman talep dilekçesi ekinde Rektörlüğümüze sunmaları gerekmektedir.

Not 2: Lojman talep eden personelin dilekçelerini vermeden önce G blok bodrum katta bulunan Lojman İdari Amirliğine giderek lojmanlar hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR