Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus+ ve Mevlana Programı Yabancı Dil Sınavı

Duyuru Başlama Tarihi : 06.11.2019 - Duyuru Bitiş Tarihi : 21.12.2019

Sınava sadece Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve tıpta ihtisas) başvurabilecektir

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

• Başvurular belirtilen tarih aralıklarında yalnızca online olarak http://erasmus.cumhuriyet.edu.tr/ adresinden yapılacaktır.
  • Sınav dört dilden (İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça) yapılacak olup öğrenciler sadece birine başvurabilirler.
  • Sınav yazılı test şeklinde olup sözlü mülakat yapılmayacaktır.
  • Sınav sonuçları, sınavın yapılacağı tarihten itibaren 2 yıl süre ile tüm Mevlana ve Erasmus+ hareketlilik ilanlarına başvurmak için kullanılabilir.

ÖNEMLİ TARİHLER

• Sınav başvuru tarih aralığı: 28 Kasım 2019 – 12 Aralık 2019
  • Sınav tarihi                           : 21 aralık 2019

NOT : Bu başvuru yanzlıca yabancı dil sınavı içindir. Hareketlilik ilanları için duyurular farklı tarihlerde üniversite ana sayfası ve Erasmus+ web sayfamızda yayınlanacaktır.

AYLARA GÖRE DUYURULAR