Öğrenci Kurumsal e-posta Hesapları Hakkında Duyuru

Duyuru Başlama Tarihi : 27.09.2019 - Duyuru Bitiş Tarihi : 10.10.2019

Sevgili öğrenciler,
Mezun olduğunuz güne kadar geçerli Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kurumsal e-posta hesabınız açılmıştır.
- E-posta hesap adınız "okulnumarası@cumhuriyet.edu.tr" dir.
- Şifreniz TC Kimlik numarasının tamamıdır.
- E-posta hesabınıza mail.cumhuriyet.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.
- Mobil telefonunuza "Office365" uygulamasını yükleyerek mobil üzerinden e-postalarınıza erişim sağlayabilirsiniz.
- Sisteme ilk girişte sizden yeni şifre istenecektir. Güvenliğiniz için basit şifreler kullanmayın.
- Sisteme ilk girişte telefon veya alternatif e-posta yoluyla doğrulama kodu girilmesi istenecektir.

Her ikisini veya sadece birisi ile doğrulama işleminizi mutlaka yapmalısınız. Bu doğrulama sayesinde unutulan şifrelerinizi değiştirebilirsiniz.

- E-posta hesaplarınız mezun olduğunuz tarihten itibaren 30 (otuz) gün sonra otomatik silinir. Mezun aşamasına gelmiş öğrenciler önemli e-postalarını özel e-posta hesaplarına transfer etmelidir.
- E-posta hesaplarıyla ilgili sorunlarda Bilgi İşlem Daire Başkanlığına şahsen başvurulmalıdır.

Telefonla destek güvenlik nedeniyle verilmemektedir.

AYLARA GÖRE DUYURULAR