Turnuvalar Hakkında Duyuru ( Voleybol,Basketbol,Futbol, Masa Tenisi)

Duyuru Başlama Tarihi : 22.10.2018 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.11.2018

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca Voleybol (Bayan - Erkek), Basketbol (Erkek), Futbol (Erkek) ve Masa Tenisi (Bayan - Erkek) müsabakaları düzenlenecektir. Turnuvaların 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Yılı süresince sürdürülmesi ve yıl sonunda tüm branşların finalleri yapılarak tamamlanması planlanmaktadır.

Düzenlenecek turnuvalara katılmak isteyen takımların ek formdaki bilgileri doldurarak Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarınca görevlendirilen Spor Koordinatörlerinin en geç 30 Ekim 2018 tarihine kadar Cumhuriyet Spor Salonunda görevli olan ANTRENÖR Aydın GÜLER’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Takımların fikstür çekimi ile ilgili toplantı 1 KASIM 2018 de Cumhuriyet Spor Salonu 1 nolu derslikte yapılacaktır, Fikstür çekimine katılmayan takımlar turnuvalara katılamayacaklardır.

AYLARA GÖRE DUYURULAR