100/2000 YÖK Doktora Bursu 20182019 Güz Dönemi Hakkında Toplantı

Duyuru Başlama Tarihi : 20.06.2018 - Duyuru Bitiş Tarihi : 21.06.2018



Doktora öğrenci sayımızın ve niteliğinin artırılması için 2018-2019 Güz yarıyılında yeni açılan Fen ve Mühendislik, Sosyal, Sağlık ve Mimarlık/Tasarım alanlarında yeni ana bilim dallarından başvurular YÖK tarafından açıklanmıştır. 

Gerek ana bilim dallarında gerekse disiplinler arası programlarda (ana bilim dalı üst programa bağlı kalmak üzere) enstitü müdürlükleri, ana bilim dalı başkanlıkları, öğretim üyeleri ve başka disiplinlerden öğretim üyelerinin bu konuyla ilgili olarak iletişime geçmesi ve konunun hassasiyetle ele alınması Üniversitemizin bu burs programına azami değer olan 10 alana kadar başvurusunu mümkün hale getirecektir.

Doktora programı olup bu burs programından yararlanmayı düşünen tüm öğretim üyeleri için Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi düzenleyiciliğinde 21.06.2018 Perşembe günü Yeni Rektörlük Binası zemin kattaki konferans salonunda saat:14.00 de bir bilgilendirme ve danışma toplantısı yapılacaktır. Konuya ilgi duyan ve doktora öğrencilerine burs sağlamak isteyen tüm öğretim üyelerinin söz konusu toplantıya katılımı tavsiye edilir.

Ayrıntılı bilgi ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Duyurusu İçin TIKLAYINIZ
 

AYLARA GÖRE DUYURULAR