Duyurular
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF GÖREV TALEP VE ONAY
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ SINAV YÖNERGESİ
Duyurular
03-04 Haziran 2017 AÜ-AÖF Bahar Dönem Sonu Sınavı İçin İadeden Görev Talepleri Alınmaya Başlamıştır

03-04 HAZİRAN 2017 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAVLARINDA, KABUL EDİLMEYEN YA DA ONAYLANMAYAN GÖREVLERİN DAĞITIMI, TALEP FORMUNU DOLDURANLARIN BAŞVURU SIRASINA VE GÖREV SAYILARINA GÖRE YAPILACAKTIR. GÖREVİ OLMAYAN ÖĞRETİM ELEMANLARINA ÖNCELİK VERİLECEKTİR. TALEP FORMUNU DOLDURMAK İÇİN SON TARİH:  30 MAYIS 2017 SAAT 17.00. (TALEP FORMUNA ULAŞMAK İÇİN LİNK AŞAĞIDADIR.)

TELEFONLA VEYA ŞAHSEN YAPILAN GÖREV TALEPLERİ DEĞERLENDİRİLMEMEKTEDİR.

(NOT: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ GÖREVLENDİRMELERİ OTOMATİK OLARAK YAPTIĞI İÇİN GÖREV - ÜNVAN UYUMSUZLUĞU, GÖREV SAYISINDAKİ HATALAR MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN İADE GÖREVLER ARACILIĞIYLA DÜZELTİLMEYE ÇALIŞILACAKTIR. GÖSTERECEĞİNİZ ANLAYIŞ VE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ)

İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TALEP FORMU SAYFASI